iPhone 3GS se vinde in 1 milion de unitati, Samsung Jet se vinde... mai bine!

2.762 ori
<b>iPhone 3GS se vinde in 1 milion de unitati, Samsung Jet se vinde... mai bine!</b>Daca sunteti impresionati de faptul ca Apple a vandut peste 1 milion de iPhone-uri 3GS in doar 3 zile, aflati ca se poate mai bine, de vreme ce Samsung a primit 2 milioane de pre-comenzi pentru telefonul sau Jet. Prezentat saptamana trecuta, Samsung Jet...

Daca sunteti impresionati de faptul ca Apple a vandut peste 1 milion de iPhone-uri 3GS in doar 3 zile, aflati ca se poate mai bine, de vreme ce Samsung a primit 2 milioane de pre-comenzi pentru telefonul sau Jet.

Prezentat saptamana trecuta, Samsung Jet S8000 pare a fi cel mai de succes telefon din 2009 al acestei companii. Nu suntem siguri daca aceste 2 milioane de unitati le includ si pe cele care pot fi cumparate deja prin Vodafone UK, dar numarul este impresionant oricum. Retineti faptul ca Jet este doar unul dintre zecile de terminale Samsung de top, iar compania a prezentat nu mai putin de 4 noi telefoane Omnia saptamana trecuta.

Revenind la iPhone 3GS si facand o scurta comparatie, i-a luat lui T-Mobile G1, primul telefon Android, 6 luni sa vanda 1 milion de unitati, performanta atinsa de noul iPhone in doar un weekend... Acelasi lucru poate fi spus si de BlackBerry Bold, inca o data vandut intr-un milion de unitati in cateva luni.

De ce e Samsung Jet un best seller? Sa fie noua interfata TouchWiz 2.0 afisata pe un ecran touchscreen WVGA AMOLED de 3.1 inchi, sau conectivitatea HSDPA, WiFi, poate GPS-ul sau camera de 5 megapixeli? Sub carcasa lui Jet se afla si un procesor de 800 MHz si o memorie interna de 2 GB.

Incepand din aceasta luna, Samsung Jet va fi disponibil global, in peste 50 de tari, deci va sosi si in Romania.

[via jabberfish; unwiredview]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×