Top Gear are iPhone! Jeremy Clarkson isi expune terminalul 3G in fata camerei

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.858 ori
<b>Top Gear are iPhone! Jeremy Clarkson isi expune terminalul 3G in fata camerei</b>Iata ca si Jeremy Clarkson, vedeta Top Gear isi expune iPhone-ul 3G in fata camerei, alaturandu-se unei serii lungi de celebritati posesoare ale terminalului Apple. In ultima saptamana am vazut handsetul iPhone 3GS prezentat in cadrul showului lui Jimmy...

Iata ca si Jeremy Clarkson, vedeta Top Gear isi expune iPhone-ul 3G in fata camerei, alaturandu-se unei serii lungi de celebritati posesoare ale terminalului Apple.

In ultima saptamana am vazut handsetul iPhone 3GS prezentat in cadrul showului lui Jimmy Fallon, poate inca un motiv pentru faptul ca acest telefon s-a vandut in peste 1 milion de unitati in doar 3 zile. Intre timp, aflam ca Jeremy Clarkson are si motive pentru a huzuri cu acest iPhone 3G alb, ba chiar sa isi cumpere vreo suta, de vreme ce emisiunea sa a batut toate recordurile de audienta, dupa cum aflam de aici.

Editia Top Gear din 21 iunie 2009 a avut nu mai putin de 7 milioane telespectatori britanici, datorita faptului ca Michael Schumacher a fost prezentat oficial drept misteriosul pilot Stig al ultimelor episoade... sau sa fie IAR "vina" lui iPhone?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×