Android OS, acum pe HTC Touch Diamond si HTC Touch Pro

2.570 ori
<b>Android OS, acum pe HTC Touch Diamond si HTC Touch Pro</b>Oricat de bizar ar parea pentru cei obisnuiti cu Windows Mobile pe HTC Touch Diamond, iata ca smartphone-ul poate acum rula Android, celebrul OS bazat pe Linux, datorita geniilor de la PPC Geeks. Iscusitii hackeri au portat Android OS pe Diamond si Touch...

Oricat de bizar ar parea pentru cei obisnuiti cu Windows Mobile pe HTC Touch Diamond, iata ca smartphone-ul poate acum rula Android, celebrul OS bazat pe Linux, datorita geniilor de la PPC Geeks.

Iscusitii hackeri au portat Android OS pe Diamond si Touch Pro, ROM-ul fiind postat pe forumul HTC-Android si fiind disponibil pentru oricine doreste sa isi foloseasca terminalul drept cobai. Retineti faptul ca OS-ul ruleaza perfect pe Diamond si urmasul sau, dar din pacate nu exista inca drivere Linux pentru a controla toate functiile celor 2 terminale.

Deocamdata, veti putea doar sa navigati pe web si sa trimiteti SMS-uri prin conexiunea GSM a smartphone-urilor, restul functiilor nefiind activate inca (microfon, difuzor, WiFi, Bluetooth, GPS etc). Daca doriti sa va folositi handsetul Diamond sau Touch Pro drept cobai, descarcati ROM-ul de aici, dar retineti ca softul nu este garantat 100%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×