iPhone 4G va incorpora o camera de 5 megapixeli; un nou concept disponibil

1.677 ori
<b>iPhone 4G va incorpora o camera de 5 megapixeli; un nou concept disponibil</b>In vreme ce aflam ca designerul italian Seraphan a creat un nou concept de iPhone 4G, modelat dupa prototipul pierdut de Apple in martie, surse ale site-ului iSpazio dau drept sigura incorporarea unei camere de 5 megapixeli pe noul telefon Apple. &nbsp;...

In vreme ce aflam ca designerul italian Seraphan a creat un nou concept de iPhone 4G, modelat dupa prototipul pierdut de Apple in martie, surse ale site-ului iSpazio dau drept sigura incorporarea unei camere de 5 megapixeli pe noul telefon Apple.

Ceea ce vedeti mai sus este un design 3D al lui Seraphan, bazat pe iPhone 4G, varianta prototip, pe care un angajat Apple l-a uitat intr-un bar din SUA. Handsetul are capacitatea de stocare de 64 GB inscriptionata in partea din spate, este glossy, are un design mai putin rotunjit decat predecesorii sai si vine cu butoane separate pentru volum.

Concept iPhone HD

In ce priveste camera, handsetul foloseste atat o camera frontala pentru videoconvorbiri, cat si una principala, in partea din spate, dotata cu blitz. Sursele iSpazio afirma ca producatorul camerei noului iPhone este compania LG Innotek si ca senzorul este in mod sigur unul de 5 MP.

Concept iPhone HD

Cocenpt iPhone HD

Concept iPhone HD

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×