iPhone 3G poate avea o camera de 5 megapixeli, ne indica chipul sau Infineon

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.921 ori
<b>iPhone 3G poate avea o camera de 5 megapixeli, ne indica chipul sau Infineon</b>iPhone SDK, in varianta beta 3 de abia a fost lansat si deja Zibri, creatorul celebrului "tool" ZiPhone a descoperit in noul firmware potentialul viitoarelor versiuni de iPhone. Cum v-ar suna un iPhone cu camera de 5 megapixeli si conexiuni de 7.2 Mbps?...

iPhone SDK, in varianta beta 3 de abia a fost lansat si deja Zibri, creatorul celebrului "tool" ZiPhone a descoperit in noul firmware potentialul viitoarelor versiuni de iPhone. Cum v-ar suna un iPhone cu camera de 5 megapixeli si conexiuni de 7.2 Mbps?

Chipsetul utilizat de Apple, in cazul viitoarei versiuni de iPhone este SGOLD3, urmasul lui SGOLD2, pe care este bazat actualul iPhone. Din cate am aflat pana in acest moment noul chipset suporta HSDPA categoria 8 (viteze de 7.2 Mbps), camere de pana la 5 megapixeli, accelerare hardware MPEG4/H.263 si "video telefonie, streaming, inregistrare si playback". Trebuie sa mentionam totusi ca acesta este doar potentialul chipului si nu o garantie ca Apple va include functiile pe viitorul iPhone.

 iPhone SDK Beta 3

Macar stim ca iPhone poate evolua pana in pragul seriei Nokia N si chiar peste cu ajutorul acestui chip care ofera accelerare video performanta si feature-uri media de top. De mentionat este faptul ca viteza procesorului va ramane neschimbata si ca acelasi SGOLD3 va oferi si suport DVB-H (televiziune mobila) si interfata MMC/SD.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×