iPhone 3G poate avea o camera de 5 megapixeli, ne indica chipul sau Infineon

1.990 ori
<b>iPhone 3G poate avea o camera de 5 megapixeli, ne indica chipul sau Infineon</b>iPhone SDK, in varianta beta 3 de abia a fost lansat si deja Zibri, creatorul celebrului "tool" ZiPhone a descoperit in noul firmware potentialul viitoarelor versiuni de iPhone. Cum v-ar suna un iPhone cu camera de 5 megapixeli si conexiuni de 7.2 Mbps?...

iPhone SDK, in varianta beta 3 de abia a fost lansat si deja Zibri, creatorul celebrului "tool" ZiPhone a descoperit in noul firmware potentialul viitoarelor versiuni de iPhone. Cum v-ar suna un iPhone cu camera de 5 megapixeli si conexiuni de 7.2 Mbps?

Chipsetul utilizat de Apple, in cazul viitoarei versiuni de iPhone este SGOLD3, urmasul lui SGOLD2, pe care este bazat actualul iPhone. Din cate am aflat pana in acest moment noul chipset suporta HSDPA categoria 8 (viteze de 7.2 Mbps), camere de pana la 5 megapixeli, accelerare hardware MPEG4/H.263 si "video telefonie, streaming, inregistrare si playback". Trebuie sa mentionam totusi ca acesta este doar potentialul chipului si nu o garantie ca Apple va include functiile pe viitorul iPhone.

 iPhone SDK Beta 3

Macar stim ca iPhone poate evolua pana in pragul seriei Nokia N si chiar peste cu ajutorul acestui chip care ofera accelerare video performanta si feature-uri media de top. De mentionat este faptul ca viteza procesorului va ramane neschimbata si ca acelasi SGOLD3 va oferi si suport DVB-H (televiziune mobila) si interfata MMC/SD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×