iPhone 5 deja ajuns pe mâna testerilor, pe când și o scăpare?

1.415 ori
<b>iPhone 5 deja ajuns pe mâna testerilor, pe când și o scăpare?</b>șansele de a vedea o primă imagine cu iPhone 5 tocmai au crescut, deoarece am aflat că handsetul a ajuns deja pe mâna testerilor. Aparent, terminalul de nouă generație a intrat în teste de pe 6 iulie, conform unor noi zvonuri. &nbsp; Văzând ce au...

șansele de a vedea o primă imagine cu iPhone 5 tocmai au crescut, deoarece am aflat că handsetul a ajuns deja pe mâna testerilor. Aparent, terminalul de nouă generație a intrat în teste de pe 6 iulie, conform unor noi zvonuri.

Văzând ce au pățit angajații Foxconn care au oferit informații despre designul lui iPad 2 înainte de lansarea sa (18 luni de închisoare sau chiar mai mult), nu e deloc atractiv să scapi informații despre următorul iPhone sau iPad. și asta mai ales când ne gândim la canadianul care risca și 30 de ani de închisoare pentru că a furnizat speculanților de pe Wall Street informații despre vânzările lui iPhone și iPod.

în ce privește iPhone 5, zvonurile nu ne aduc nimic nou: procesorul este tot un dual core A5, ecranul este mai mare, iar spațiul de stocare de asemenea mai mare. Camera rămâne de 8 megapixeli, iar terminalul rulează iOS 5. Noul iPhone a fost oferit testerilor în variante prototip, pentru ca ei să poată rula diferite aplicații de test și softuri pe aceste modele.

Odată încheiat procesul de beta testing urmează comenzile către furnizorii de componente și debutul producției de masă și al livrărilor. Având în vedere speculațiile recente cu privire la supraîncălzirea procesorului Apple A5 va fi interesant să vedem cum s-a descurcat gigantul din Cupertino cu acest aspect și ce soluții au fost găsite.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×