Tableta HTC Puccini ajunge la FCC, În sfârșit un model LTE cu ecran de 10 inchi

1.309 ori
<b>Tableta HTC Puccini ajunge la FCC, În sfârșit un model LTE cu ecran de 10 inchi</b>Autoritatea americană FCC a testat recent un terminal pe care îl așteptam de ceva timp: tableta HTC Puccini. Deși taiwanezii păreau să se mulțumească doar cu modelul de 7 inch Flyer deocmadata, se pare că doresc la rândul lor un segment din...

Autoritatea americană FCC a testat recent un terminal pe care îl așteptam de ceva timp: tableta HTC Puccini. Deși taiwanezii păreau să se mulțumească doar cu modelul de 7 inch Flyer deocmadata, se pare că doresc la rândul lor un segment din piața Honeycomb, astfel că au creat acest model cu diagonală de 10 inchi.

Nu știm încă dacă acest terminal va avea un astfel de ecran, dar deducția în legătură cu dimensiunea sa le aparține celor de la Engadget, care au comparat dimensiunea slotului SIM cu cea a diagonalei, ajungând la 10 inchi. în plus, tableta cu nume de cod PG09410 pare a se folosi de standardul de conectivitate LTE, urmând să ajungă în oferta operatorului american AT&T. Această apartenența la operatorul care a lansat iPhone în SUA este indicată de suportul pentru o serie de frecvențe specifice acestei companii.

Din păcate, FCC nu a testat și compatibilitatea lui HTC Puccini cu rețelele europene, deci nu avem vreo informație despre sosirea terminalului pe continentul nostru. Un lucru e sigur: zvonurile despre o posibilă cameră 3D pe acest model au fost nefondate, astfel că ne mulțumim probabil doar cu o cameră capabile de captură 720p.

Oare ce specificații hardware are acest model? Să fie doar un dual core sau ceva mai mult?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×