Direct din fabrică - Nokia Sea Ray, primul model Windows Phone filmat! (Video)

2.240 ori
<b>Direct din fabrică - Nokia Sea Ray, primul model Windows Phone filmat! (Video)</b>Nici nu a trecut săptămâna după anunțarea oficială a lui Nokia N9 și au început să apară speculații cu privire la un model identic ca hardware cu acesta, dar dotat cu Windows Phone 7. A trecut o lună de la aceste zvonuri și acum iată că...

Nici nu a trecut săptămâna după anunțarea oficială a lui Nokia N9 și au început să apară speculații cu privire la un model identic ca hardware cu acesta, dar dotat cu Windows Phone 7. A trecut o lună de la aceste zvonuri și acum iată că avem și un prim clip video cu acest smartphone în acțiune.

Cunoscut sub numele de cod Sea Ray, acest Nokia N9 cu WP7 Mango își face apariția într-o fabrică din China, unde probabil sunt asamblate aceste handseturi. în clip vedem cum arată designul lui Sea Ray și asistăm la bootul telefonului. Vedem și o mostră din funcția cameră și butoanele touch clasice pentru Windows Phone: Search, Home, Back.

în plus față de N9 descoperim butonul pentru cameră în partea laterală, iar terminalul vine și cu un port microUSB acoperit cu o portiune din plastic. Ne așteptăm și la modificări de ordin intern, la capitolul hardware, astfel că în vreme ce Nokia N9 folosește un CPU TI OMAP 3630, Microsoft a impus procesoare Qualcomm pe modelele Windows Phone.

în cazul în care va intriga acel "Q" de pe ecran, aflați că el ține loc de logo-ul operatorului, care își va face apariția pe ecranul terminalului. Oare câte luni mai avem de așteptat până la lansare acestui prim smartphone Nokia cu Mango OS?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×