iPhone 5 va fi un terminal dual mode! Confirmă un oficial Verizon

1.708 ori
<b>iPhone 5 va fi un terminal dual mode! Confirmă un oficial Verizon</b>CFO-ul operatorului american Verizon a scăpat o informație interesantă despre Apple iPhone 5 și anume că acest nou model va fi unul dual mode, cu suport GSM și CDMA. Smartphone-ul care aparent va debuta în luna septembrie va funcționa atât în...

CFO-ul operatorului american Verizon a scăpat o informație interesantă despre Apple iPhone 5 și anume că acest nou model va fi unul dual mode, cu suport GSM și CDMA. Smartphone-ul care aparent va debuta în luna septembrie va funcționa atât în rețele CDMA, cât și GSM dacă spusele lui Fran Shammo (CFO Verizon) sunt reale.

Nu avem vreo informație cu privire la suportul LTE al acestui smartphone, dar șansele sunt mici pentru o astfel de dotare. Apple a comentat de multe ori pe seama sacrificiilor la capitolul design pe care le presupune o astfel de implementare, deci nu vom vedea un iPhone cu suport pentru 4G real prea curând.

Vestea despre compatibilitatea dual mode a noului iPhone vine la puțin timp după ce Apple și-a manifestat intenția de a folosi un nou standard de SIM și mai mic decât cel de pe iPhone 4. Cu propunerea susținută de Orange, șansele sunt mari ca noul SIM să devină realitate cât de curând, iar vestea despre suportul dual mode vine în completarea acestei dezvăluiri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×