Primul telefon Android cu clapetă din lume vine de la Sharp și include un ecran 3D și cameră 3D

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.164 ori
<b>Primul telefon Android cu clapetă din lume vine de la Sharp și include un ecran 3D și cameră 3D</b>Primul telefon Android care adoptă designul pe bază de clapetă (clamshell) vine de la Sharp și are un nume cel puțin bizar (și foarte lung): Sharp AQUOS Phone The Hybrid 007SH. Evident, telefonul este disponibil doar în Japonia, unde inovațiile...

Primul telefon Android care adoptă designul pe bază de clapetă (clamshell) vine de la Sharp și are un nume cel puțin bizar (și foarte lung): Sharp AQUOS Phone The Hybrid 007SH. Evident, telefonul este disponibil doar în Japonia, unde inovațiile telecom își găsesc mereu fani și cumpărători.

Hybrid S007SH vine cu un display WVGA 3D de 3.4 inchi, o cameră de 16.1 megapixeli cu suport pentru captură video 720p și captură foto/video 3D. De asemenea, telefonul dispune de funcții TV, WiFi, Bluetooth și rulează Android 2.3 Gingerbread. De parcă aceste dotări nu ar fi destul de impresionante, telefonul este și rezistent la contactul cu apă.

Va fi interesant de aflat și un preț pentru acest nou model Sharp, iar dacă suma este rezonabilă, atunci vom vedea cu siguranță telefonul în top 10 in Japonia, alături de iPhone 4 și Xperia Arc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×