iPhone 7 ar putea sosi cu un chip Intel la interior, unul axat pe conectivitate

Autor:  | 906 ori
<b>iPhone 7 ar putea sosi cu un chip Intel la interior, unul axat pe conectivitate</b>Apple ar putea opta pentru un chip Intel în cazul lui iPhone 7, fiind vorba despre unul axat pe conectivitate în acest caz. Se face referire la optarea pentru un alt distribuitor în ceea ce privește modemul celular, până în acest moment fiind ales Qualcom

Dacă la capitolul procesor Apple pare chitita să apeleze în continuare la Samsung şi TSMC pentru modelele iPhone, când vine vorba de chipurile de conectivitate ar putea exista schimbări. Astfel, iPhone 7 ar putea aduce un chip Intel cu acest scop.

Până acum soluţia aceasta era oferită de către Qualcomm, dar în acest an modemul celular de pe iPhone ar putea fi produs de către Intel. În timpul unei conferinţe organizate miercuri, CEO-ul Qualcomm, Steve Mollenkopf a declarat că "un client important" va plasa comenzi la un rival, iar analiştii şi experţii pieţei telecom au început speculaţiile.

Astfel, Apple şi Intel au ajuns în prim plan, după aluziile oficialului Qualcomm. Intel se număra printre jucătorii mari din zona chipseturile de PC şi laptop care au ratat acaparerea unei cote de piaţă solide în zona mobile, ca şi AMD de altfel. Intel a ajuns la ştiri în ultima vreme prin concedierile pe care le face, anunţând 12.000 de posturi tăiate în această săptămână.

Colaborarea cu Apple ar fi un balon de oxigen pentru companie, dar nu pe terme

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×