iPhone 5C (macheta), cu doar o zi Înainte de lansarea oficială, Într-un video preview Mobilissimo.ro!

2.794 ori
<b>iPhone 5C (macheta), cu doar o zi Înainte de lansarea oficială, Într-un video preview Mobilissimo.ro!</b>După cum bine știți, mâine, pe 10 septembrie are loc evenimentul oficial Apple în cadrul căruia se va lansa cel puțin un iPhone nou. în afară de iPhone 5S, e totuși posibil să îl vedem și pe iPhone 5C, care a ajuns deja la noi pentru un...

După cum bine știți, mâine, pe 10 septembrie are loc evenimentul oficial Apple în cadrul căruia se va lansa cel puțin un iPhone nou. în afară de iPhone 5S, e totuși posibil să îl vedem și pe iPhone 5C, care a ajuns deja la noi pentru un preview, sub formă de machetă.

Macheta ne-a fost oferită de către cei de la Mobiledirect.ro, care comercializează o sumedenie de accesorii pentru telefoane mobile. iPhone 5C a avut deja parte de numeroase scăpări și zvonuri, ajungând pe web sub formă de carcase de diferite culori. Avem de-a face cu un iPhone de buget, cu carcasa din plastic, iar speculațiile afirmă că el se va lansa în magazine pe 20 septembrie.

iPhone 5C Mobilissimo.ro

Există și teoria că acest device va fi lansat doar în China, de vreme ce va exista un eveniment special de lansare pe 11 septembrie. Se zvonește și că vom avea la dispoziție 5 variante de culoare, printre care roșu, galben, albastru, verde și alb, iar terminalul va avea un display Retina de 4 inch și camera de 8 megapixeli, deci dotări similare cu cele ale lui iPhone 5.

iPhone 5C Mobilissimo.ro

Vom avea la dispoziție o cameră frontală de 1.2 MP, iar prețul va fi undeva pe la 300-400 de dolari. Terminalul ar trebui să aibă un procesor Apple A6 la interior, deși s-a vehiculat și teoria unui Qualcomm la un moment dat. iPhone 5C va măsura 8.2 mm în grosime, va cântări 130 de grame și va avea 4 orificii pentru difuzor în partea inferioară, unul pentru microfon, port Lightning și jack audio. Butoanele de volum laterale sunt acum alungite și nu rotunde că pe iPhone 5, iar slotul pentru SIM se afla în dreapta.

iPhone 5C

Handsetul stă bine în mână și la final de clip vedeți o mică paralelă cu iPhone 3GS, pentru a constata saltul tehnologic Apple în ultimii 4 ani. Acest produs, chiar și în varianta dummy pare destul de interesant, dar sacrificiul la capitolul design este mare. Vă invităm să dezbatem împreună acest terminal aici, pe Forumul Mobilissimo.ro. Mulțumim Mobiledirect.ro pentru machetă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×