Nokia Lumia 1520 Își face apariția În imagini hands on detaliate, de Înaltă rezoluție

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.752 ori
<b>Nokia Lumia 1520 Își face apariția În imagini hands on detaliate, de Înaltă rezoluție</b>După ce am văzut o randare de presă cu primul phablet Nokia, iată că Lumia 1520 apare și într-o serie de imagini hands on detaliate. Avem de-a face cu un terminal cu ecran de 6 inch și Windows Phone 8 GDR3 drept OS. &nbsp; Acest phablet, cunoscut...

După ce am văzut o randare de presă cu primul phablet Nokia, iată că Lumia 1520apare și într-o serie de imagini hands on detaliate. Avem de-a face cu un terminal cu ecran de 6 inch și Windows Phone 8 GDR3 drept OS.

Acest phablet, cunoscut pentru o lungă perioadă drept Bandit este comparat în imagini cu un handset Sony Xperia. Observați că zona sa din spate aduce ușor cu cea a lui Nokia Lumia 925. Terminalul este dotat cu ecran Full HD de 6 inch, 2 GB RAM, procesor Snapdragon 800 și 32 GB memorie internă, conform sursei scăpării.

Nokia Lumia 1520

Vom avea și un slot microSD la dispoziție pe acest device și încă nu e foarte clar dacă acest phablet va veni și cu un stylus, după modelul lui Galaxy Note 3. Se pare că ar trebui să ne așteptăm la o lansare a acestui produs în următoarele săptămâni, iar ca ultima mențiune, Nokia Lumia 1520 va veni cu un slot nano SIM și e capabil să realizeze simultan fotografii de 5 MP și 16 MP.

Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×