iPhone 6 comparat cu HTC One M8, e mai scurt decât modelul HTC și mult mai subțire

1.213 ori
<b>iPhone 6 comparat cu HTC One M8, e mai scurt decât modelul HTC și mult mai subțire</b>Acum că avem numeroase fotografii cu iPhone 6 ajunse pe web prematur, era inevitabil să apară și comparațiile între flagshipuri actuale și noul venit. Astfel, iPhone 6 e comparat cu HTC One M8 în imaginile de mai jos. &nbsp; Până acum știm că...

Acum că avem numeroase fotografii cu iPhone 6 ajunse pe web prematur, era inevitabil să apară și comparațiile între flagshipuri actuale și noul venit. Astfel, iPhone 6 e comparat cu HTC One M8 în imaginile de mai jos.

Până acum știm că iPhone 6 va avea un display de 4.7 inch, va fi un terminal subțire și va fi mai mare decât iPhone 5s cu destul de mult, după cum se vede și în imagini. Că design, acest model aduce mai mult cu un iPod Touch decât cu un iPhone normal. E vorba mai ales de colțurile rotunjite și butoanele de volum. Publicația chineză Moscoat e autoarea comparației, ei fiind posesorii unei machete iPhone 6, din câte se pare.

iPhone 6 comparat cu HTC One M8

Aparent în ultimele zile a apărut teoria unui iPhone 6 rezistent la apă, mai ales pentru că acest model a fost surprins în varianta din plastic, adică o machetă, ce pare protejată împotriva apei. Cel mai probabil handsetul nu va avea parte de această protecție. Observ și că avem parte de un blitz singular de această dată și că partea superioară din spate a lui iPhone 6 nu mai este complet neagră, ca la predecesor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×