HTC One (M8) Își face apariția Într-o imagine ce prezintă terminalul În nuanța de culoare albastră

830 ori
<b>HTC One (M8) Își face apariția Într-o imagine ce prezintă terminalul În nuanța de culoare albastră</b>La fel cum și flagship-ul HTC de anul trecut a sosit în mai multe variante de culoare la câteva luni după lansarea pe piață, iată că și modelul de anul acesta va beneficia de același upgrade din punct de vedere estetic. Se așteaptă ca HTC One...

La fel cum și flagship-ul HTC de anul trecut a sosit în mai multe variante de culoare la câteva luni după lansarea pe piață, iată că și modelul de anul acesta va beneficia de același upgrade din punct de vedere estetic. Se așteaptă ca HTC One (M8) să fie disponibil în curând și în variantele de culoare roșu, roz și albastru.

De curând, celebrul zvonac @evleaks a postat o astfel de fotografie randată cu produsul în cauză ce prezintă varianta de culoare albastră, nuanță care din câte se pare prinde foarte bine. Aflăm și faptul că aceste noi versiuni colorate vor fi doar un upgrade estetic, la capitolul hardware specificațiile rămânând aceleași.

HTC One (M8) se poate lăuda cu un display Full HD de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB sau 32 GB de stocare și o cameră foto duală cu tehnologie Ultrapixel. Puteți arunca o privire detaliată asupra acestui device în cadrul review-ului ce se poate găsi chiar aici.

HTC One M8 prețuri actualizate:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×