"iPhone 6" e al doilea cel mai căutat termen pe Google În 2014 În România, după Simona Halep

890 ori
<b>"iPhone 6" e al doilea cel mai căutat termen pe Google În 2014 În România, după Simona Halep</b>&nbsp; La final de 2014 se publică nu doar listele cu cele mai virale clipuri YouTube, ci și cele cu cele mai căutate cuvinte pe Google. în România, se pare că iPhone 6 a fost la mare căutare, fiind pe locul la căutări Generale, după Simona...

La final de 2014 se publică nu doar listele cu cele mai virale clipuri YouTube, ci și cele cu cele mai căutate cuvinte pe Google. în România, se pare că iPhone 6 a fost la mare căutare, fiind pe locul la căutări Generale, după Simona Halep.

Cupa Mondială are și ea loc de cinste între căutări legate de sport, în vreme ce printre filme Frozen și Nymphomaniac au stârnit cel mai mult buzz. Definiția diasporei și a bolii Ebola au fost și ele căutate, iar ca persoane, Simona Halep și Robin Williams au dominat termenii de căutare pe zona RO. ProTV pare a fi dominat secțiunea de Emisiuni TV, cu 3 showuri ale lor pe locurile fruntașe între căutări.

Revenind la iPhone 6, faptul că el se afla pe locul 2 la general ne arată cât de interesați au fost romanii de noul handset. Deja știm că iPhone 6 Plus e cel mai bine vândut phablet din ultima vreme, dar și că Apple a doborât recorduri de vânzări cu terminalele din seria iPhone 6. în plus, iPhone 6 Plus a avut parte și de fenomenul viral Bendgate, dacă e să gândim prin prisma zicalei "orice publicitate, bună sau rea e totuși publicitate"

Motivul pentru care iPhone 6 a fost atât de căutat e că în sfârșit oferă o diagonală viabilă terminalelor Apple, sărind de pragul de 4 inch, care era asociat trecutului. Sunt mirat că nu există și vreo căutare legată de Samsung, care are zeci de terminale lansate în acest an... unele interesante, altele mai puțin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×