Huawei Honor T1 este o nouă tabletă accesibilă cu dotări mid-range; costă 130 euro

631 ori
<b>Huawei Honor T1 este o nouă tabletă accesibilă cu dotări mid-range; costă 130 euro</b>în cursul acestei zile, Huawei a anunțat și o nouă tabletă denumită Honor T1, device ce va ajunge pe piața din Europa începând din această lună la un preț recomandat de 130 euro, sumă pentru care primim dotări mid-range și o carcasă...

în cursul acestei zile, Huawei a anunțat și o nouă tabletă denumită Honor T1, device ce va ajunge pe piața din Europa începând din această lună la un preț recomandat de 130 euro, sumă pentru care primim dotări mid-range și o carcasă uni-body din aluminiu, dotări ce sună destul de bine.

Huawei Honor T1 dispune de un display HD de 8 inch (1.280 x 800 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 5 megapixeli, o cameră secundară VGA și sistemul de operare Android 4.3 JellyBean.

Huawei Honor T1

Primim și o baterie de 4.800 mAh ce promite până la 40 ore de funcționare prin intermediul unui mod ultra power saving, un slot pentru carduri microSD, cât și conectivitate 3G cu funcția de apelare vocală.

Huawei Honor T1 este o nouă tabletă accesibilă cu dotări mid-range; costă 130 euro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×