iPhone 6 și iPhone 6 Plus comparate Într-un test de viteză cu celelalte modele iPhone lansate până acum

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.481 ori
<b>iPhone 6 și iPhone 6 Plus comparate Într-un test de viteză cu celelalte modele iPhone lansate până acum</b>în timp ce noi încă mai așteptăm să punem mâna pe un iPhone 6 sau pe un iPhone 6 Plus, numeroși utilizatori au avut deja această ocazie și au decis să ne prezinte cele două modele în zeci de materiale video pe YouTube. Printre numeroasele...

în timp ce noi încă mai așteptăm să punem mâna pe un iPhone 6 sau pe un iPhone 6 Plus, numeroși utilizatori au avut deja această ocazie și au decis să ne prezinte cele două modele în zeci de materiale video pe YouTube. Printre numeroasele filmulețe regăsite pe platforma de socializare am dat și peste un test comparativ de viteză între iPhone 6, iPhone 6 Plus și celelalte modele lansate de către Apple pe piață.

​

Astfel, testul a adunat laolată nici mai mult nici mai puțin de 10 terminale iPhone, listă ce numără următoarele modele: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 și ultimul, dar nu cel din urmă, modelul phablet iPhone 6 Plus.

Primul test la care au fost supuse device-urile mai sus menționate a constat într-unul de viteză la procesul de booting, acesta oferind rezultate destul de interesante. Din câte putem vedea, iPhone 5s a fost primul aprins, urmat de către iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 2G, ultimul loc fiind ocupat de către iPhone 4.

Mai apoi, a urmat și testul benchmark GeekBench, cât și unul de încărcare a unei pagini web în browser-ul Safari, test ce a oferit exact rezultatele pe care le așteptam din punct de vedere hardware. De asemenea, puteți regăsi și un test de rezistență comparativ a tutoror smartphone-urile Apple chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×