eMAG pregătește campania de reduceri Revoluția Prețurilor; trei zile cu promoții revoluționare Începând de mâine!

2.366 ori
<b>eMAG pregătește campania de reduceri Revoluția Prețurilor; trei zile cu promoții revoluționare Începând de mâine!</b>Astăzi, eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața românească, anunță lansarea unei campanii de reduceri specială denumită Revoluția Prețurilor, aceasta urmând să se desfășoare timp de 3 zile începând de mâine, moment în care...

Astăzi, eMAG, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața românească, anunță lansarea unei campanii de reduceri specială denumită Revoluția Prețurilor, aceasta urmând să se desfășoare timp de 3 zile începând de mâine, moment în care suntem sfătuiți să fim logați pe eMAG.ro.

Astfel, ne putem aștepta la o serie de reduceri care mai de care mai atractive, produsele fiind sortate în funcție de categorii, de la smartphone-uri și tablete, până la produse electrocasnice sau cele destinate pentru copii.

De asemenea, eMAG ne anunță prin intermediul unui teaser cu privire la faptul că reducerile vor începe în dimineața zilei de marți. Având în vedere că se apropie Black Friday, aveți în plan achiziția unui nou device mâine, sau veți aștepta pentru o reducere mai mare odată cu evenimentul global de shopping? Puteți accesa eMAG de aici și nu uitați să vă logați în cont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×