iPhone 8 debutează oficial în noul campus al firmei din Cupertino; telefon de 4.7 inch cu procesor A11 Bionic și spate din sticlă

3.634 ori
<b>iPhone 8 debutează oficial în noul campus al firmei din Cupertino; telefon de 4.7 inch cu procesor A11 Bionic și spate din sticlă</b>În urmă cu doar câteva momente Apple a anunțat oficial lansarea unui trio de noi smartphone-uri, printre acestea numărându-se și iPhone 8. Ediția standard să spunem din această nouă gamă seamănă destul de mult cu vechea generație dar avem parte

Evenimentul companiei Apple din această seară ne-a adus și lansarea lui iPhone 8, terminalul ce sosește pe piață drept succesor pentru iPhone 7. Schimbările nu sunt unele majore, ceea ce înseamnă că produsul se prezintă în mare parte la fel atunci când vine vorba despre diagonală și dimensiuni.

iPhone 8

Carcasa este cea schimbată, fiind acum vorba despre un corp unibody cu ramă metalică și sticlă în spate care potrivit celor de la Apple este extrem de durabilă, ba chiar cea mai durabilă folosită în acest moment pe un smartphone. Pe partea hardware avem în plan central display-ul Retina de 4.7 inch cu rezoluție de 1334 x 750 pixeli ce dispune de tehnologie True Tone pentru culori impresionante, dar și de tehnologia 3D Touch.

iPhone 8

Se remarcă și prezența butonului home capacitiv din partea de jos ce găzduiește scanner-ul de amprente Touch ID. Cu toate că Apple nu a dezvăluit oficial acest lucru, știm din benchmark-uri faptul că noul iPhone de 4.7 inch oferă doar 2 GB RAM.  Avem și procesorul hexa-core Apple A11 Bionic care ar trebui să facă o treabă excelentă în materie de performanță, chipset pe 64-bit ce sosește cu 2 nuclee pentru performanță sporită (cu 25% mai rapide decât nucleele similare de pe A10) și cu 4 nuclee pentru task-urile obișnuite care aparent ar fi cu 70% mai rapide decât cele regăsite pe chipset-ul Apple A10.

iPhone 8

Și la nivel de grafică avem îmbunătățiri asta grație unui GPU propriu Apple care este cu 30% mai rapid decât cel pe care îl găseam integrat pe iPhone 7. Spațiul de stocare este de 64 sau 256 GB în funcție de varianta pentru care veți opta și aflați că în spate primim o cameră foto singulară de 12 megapixeli ce dispune de sistem de stabilizare optică și de un senzor mai mare și mai rapid.

Acum vom putea filma la rezoluție 4K Ultra HD și 60 cadre pe secundă dar și în format slow-motion la rezoluței Full HD și 240 cadre pe secundă. Pentru selfie-uri se oferă același senzor de 7 megapixeli regăsit pe iPhone 7. Noutatea absolută este cea a tehnologiei de încărcare wireless ce debutează și pe această variantă. Mai primi conectivitate LTE Advanced, Bluetooth 5.0, difuzoare stereo actualizate și certificare pentru rezistență la apă și praf.

iPhone 8 va fi disponibil la precomandă în SUA de vineri 15 septembrie la un preț de 699 dolari pentru modelul de bază, iar livrările încep o săptămână mai târziu pe 22 septembrie. Publicul român mai are ceva de așteptat, asta pentru că țara noastră face parte din valul 2 de lansări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×