iPhone 8 Plus vine cu display Full HD de 5.5 inch, procesor Apple A11 Bionic și încărcare wireless

3.246 ori
<b>iPhone 8 Plus vine cu display Full HD de 5.5 inch, procesor Apple A11 Bionic și încărcare wireless</b>Apple nu a uitat nici de iubitorii phablet-urilor generoase, motiv pentru care în această seară de 12 septembrie a anunțat lansarea lui iPhone 8 Plus, terminal care aduce o diagonală de 5.5 inch și care păstrează raportul de tip 16:9, cel clasic pe care

Lansarea luiiPhone 8 Plus era inevitabilă și după cum denumirea sa ne dezvăluie, este vorba despre un upgrade adus lui iPhone 7 Plus. Dimensiunile și design-ul rămân aproape identice, dar la nivel hardware se remarcă o serie de noutăți ce ar putea convinge unii utilizatori să facă trecerea la noua generație. Despre acest aspect dar și despre actualizările aduse de Apple în cazul de față aveți detalii mai jos.

iPhone 8 Plus

Noul telefon păstrează display-ul LCD cu raport 16:9, rezoluție Full HD și cu tehnologie 3D Touch, dar primim de această dată suport pentru tehnologia True Tone Display pentru vizionarea de materiale video la o calitate deosebită. Carcasa unibody este realizată dintr-o ramă metalică și spate din sticlă, o sticlă pe care Apple o numește drept cea mai durabilă din lume folosită pe un smartphone în acest moment.

iPhone 8 Plus

Motivul implementării acestui panou spate din sticlă este acela de a facilita tehnologia de încărcare wireless, telefonul fiind compatibil cu standardul Qi Wireless, semn că telefonul se va putea încărca cu mai toate încărcătoarele de acest tip existente pe piață. În continuare nu avem parte de jack audio, Apple punând mare accent pe renunțarea la cabluri și folosirea de căști Bluetooth. 

iPhone 8 Plus

Camera foto duală din spate este compusă din doi senzori de 12 megapixeli, cel principal având o diafragmă f/1.8 și sistem de stabilizare optică, iar cel secundar telephoto o deschidere f/2.8. Se oferă și aici suport pentru captură video 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă, dar și pentru filmare slow-motion la rezoluție Full HD și 240fps. De asemenea avem și o nouă funcție numită Portait Lighting pentru ajustarea luminii din fotografiile portret.

Vom primi 3 GB RAM, 64 sau 256 GB spațiu intern de stocare și același procesor hexa-core Apple A11 Bionic pe care îl avem și la bordul lui iPhone 8. Varianta Plus vine tot pe silver, space gray și pe o nouă nuanță de auriu. Precomenzile încep pe 15 septembrie în SUA la prețul recomandat de 799 dolari pentru modelul cu 64 GB stocare, iar livările vor fi onorate din 22 septembrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×