iPhone 9 ar putea sosi în 5 variante de culoare; Iată care sunt nuanțele vehiculate

907 ori
<b>iPhone 9 ar putea sosi în 5 variante de culoare; Iată care sunt nuanțele vehiculate</b>Am ajuns la acel stadiu din avalanșa leakurilor pentru noua generație iPhone în care descoperim și variantele de culoare în care vor fi disponibile aceste modele. Pentru moment aflăm care vor fi nuanțele asociate lui iPhone 9, cel cu diagonală

Celebrul analist chinez Ming-Chi Kuo revine în prim-plan astăzi, de această dată cu o informație legată de variantele de culoare în care vor sosi noile modele iPhone. Aflăm pe această cale faptul că cele două variante flagship din acest an și anume iPhone X (2018) și iPhone X Plus vor sosi pe negru, alb, dar și pe o nuanță nouă de auriu care ar putea atrage mulți consumatori datorită eleganței oferite.

Pe de altă parte în cazul celui mai accesibil model din trio numit iPhone 9 se pare că vom vedea 5 variante de culoare în schimb, fapt ce ne duce puțin cu gândul la iPhone 5C care la rândul său a fost comercializat drept un smartphone accesibil din universul celor de la Apple.

Printre aceste nuanțe avem gri, portocaliu, roșu, alb și albastru - culori care încă o dată au fost regăsite pe iPhone 5c. Vedeți mai sus o randare a modului în care ar putea arăta aceste variante pentru iPhone-ul de 6.1 inch și aflați că prețul de pornire pentru telefonul de față ar urma să fie 700 dolari. iPhone X (2018) va costa 900 dolari, iar iPhone X Plus / 9 Plus va porni de la 1000 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×