iPhone X ar putea primi o variantă de culoare roz auriu intitulată “Blush Gold”

824 ori
<b>iPhone X ar putea primi o variantă de culoare roz auriu intitulată “Blush Gold”</b>Potrivit celebrului designer și leaker Benjamin Geskin, se pare că Apple pregătește introducerea unei noi variante de culoare pentru iPhone X, nuanță intitulată Blush Gold. Acesta ne prezintă fotografii ale sertarului SIM ce adoptă culoarea

Benjamin Geskin este un nume cunoscut mai degrabă pentru randarile realizate pentru iPhone-uri şi telefoane Galaxy S nelansate în ultimul an, decât pentru aspectul de zvonac. Iată totuşi că tânărul de 20 şi ceva de ani revine cu detalii în premieră despre o nouă nuanţă de iPhone. Se numeşte "Blush Gold" şi este încă o variantă de auriu roz.

SIM Tray iPhone X Blush Gold

Aceasta ar fi o versiune de culoare a lui iPhone X, care ar fi trebuit de fapt să se livreze încă din 2017, dar ajunge în mainstream în acest an, aparent. Geskin insistă că scăparea e reală şi că nu avem de-a face cu un fals. Există totuşi posibilitatea ca Apple să renunţe la proiect, mai ales având în vedere că se gândesc să renunţe şi la "breton" în următorul an şi la formatul lui iPhone X. 

SIM Tray iPhone X Blush Gold

Mai vedem şi o imagine cu un SIM tray în aceeaşi nuanţă nouă a telefonului. În acest moment iPhone X se vinde doar pe argintiu şi Space Gray, ceea ce e bizar pentru un telefon gândit să fie hit şi să atragă pe toată lumea. iPhone 8 vine pe auriu pe lângă nuanţele acelea, iar iPhone 7 vine în 5 nuanţe deja. Problemele de producţie sunt cele care au făcut ca iPhone X Blush Gold să nu fie livrat în 2017.

Posibil să îl vedem prezentat la evenimentul Apple de pe 27 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×