Huawei P20 Pro va sosi într-o variantă de culoare deosebită de tip cameleon

4.636 ori
<b>Huawei P20 Pro va sosi într-o variantă de culoare deosebită de tip cameleon</b>Pe data de 27 martie așteptăm lansarea oficială a seriei de terminale Huawei P20, gamă compusă din modelul standard, varianta Lite și nu în ultimul rând varianta Pro. Aceasta din urmă va fi cea mai specială, asta pentru că va opta pentru 3 camere

Au mai rămas două săptămâni și câteva zile până la marele debut al seriei de terminale Huawei P20, gamă ce va fi compusă din 3 smartphone-uri și anume varianta standard, cea Lite și nu în ultimul rând cea Pro. De curând am văzut randări pentru toate aceste modele, iar astăzi avem ocazia ca prin intermediul celebrului leaker Evan Blass să admirăm poate una dintre cele mai deosebite variante pentru Huawei P20 Pro.

Nuanța de aici este chiar inedită și ne duce din start cu gândul la o vopsea de tip cameleon ce își schimbă culoarea în funcție de lumină după cum se poate vedea și în cazul de față. Este cu adevărat ceva nou în zona de coloristică pe smartphone-uri și ce mi-aș dori să văd aici ar fi o protecție superioară a panoului spate atunci când vine vorba de amprente, asta pentru că mulți utilizatori nu agrează husele care ascund design-ul.

În altă ordine de idei, imaginea de aici ne reconfirmă și prezența unei camere foto triple și a faptului că jack-ul audio nu va sosi pe acest dispozitiv. Așteptăm 6 GB RAM la bord, un procesor Kirin 975, dar și un ecran de 6.2 inch sau poate chiar mai generos cu rezoluție Full HD+. Nu ar fi exclus să vedem și difuzoare stereo și certificare pentru rezistență la apă și praf. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×