iPhone, cel mai rapid vandut terminal, conform operatorului O2

869 ori
<b>iPhone, cel mai rapid vandut terminal, conform operatorului O2</b>Operatorul britanic O2 incearca sa dezminta rapoartele care afirma ca Apple iPhone se vinde greu, mentionand faptul ca terminalul este cel mai rapid vandut handset din lume. Cel mai mare operator britanic, O2, speculeaza sansa oferita de Apple pentru a-si...

Operatorul britanic O2 incearca sa dezminta rapoartele care afirma ca Apple iPhone se vinde greu, mentionand faptul ca terminalul este cel mai rapid vandut handset din lume.

Cel mai mare operator britanic, O2, speculeaza sansa oferita de Apple pentru a-si depasi rivalii, Vodafone si Orange, datorita exclusivitatii obtinute pentru vanzarea lui iPhone. Doua treimi dintre clientii O2 care au cumparat un iPhone erau noi abonati, dar reprezentantii companiei au refuzat sa anunte ce retelele folosisera aceste persoane in prealabil. Cumparatorii britanici ai lui iPhone trebuie sa plateasca un abonament lunar care costa intre 35 si 55 de lire sterline si dureaza un minimum de 18 luni.

In mod bizar, refuzul celor de la O2 si Carphone, singurul distribuitor independent care vinde terminalul, de a da publicitatii numarul de unitati vandute a condus la speculatii ce afirma ca iPod/telefonul nu se ridica la inaltimea asteptarilor. In acest weekend, vanzarile telefonului au fost mai lente decat ne-am fi asteptat in orase importante ca Newcastle, Manchester sau Birmingham, dar Carphone anuntase ca spera sa vanda 10.000 de unitati in ziua lansarii, in vreme ce O2 mentionase ca a comandat deja cate sute de mii de unitati, care vor fi vandute in urmatoarele luni.

Intre timp O2 a inregistrat doar 115.000 noi clienti britanici, ajungand la o suma totala de 17.9 milioane, in conditiile in care, in urma cu un an operatorul beneficia de 524.000 de clienti noi. Se pare ca aceste 2 companii isi pun speranta in iPhone, riscand totul pe o carte care le-ar putea aduce mari pierderi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×