iPhone 8 ar putea sosi cu încărcare wireless, conform unor surse din China

1.462 ori
<b>iPhone 8 ar putea sosi cu încărcare wireless, conform unor surse din China</b>Deși iPhone 7 încă nu a fost lansat, zvonurile aduc în discuție deja generația viitoare, fiind vorba desigur despre speculații ce provin din China. Aparent, Apple va aduce abia în 2017 încărcarea wireless pe dispozitivele sale, și în cazul de față pe

Dacă iPhone 7 se conturează tot mai mult ca un iPhone 6Ss, ei bine iPhone 8 va fi cu adevărat următorul nivel de evoluţie pentru terminalele Apple. Una dintre funcţiile pe care rivalii le etalează de ani buni şi pe care Apple nu le-a adoptat încă este încărcarea wireless, care ar putea sosi totuşi în 2017.

Surse din China, citate de MyDrivers afirmă acest lucru, sugerând că iPhone 8 ar putea sosi cu acest tip de alimentare. Samsung a făcut salturi la acest capitol, odată cu Note 5 anul trecut debutând şi încărcarea rapidă fără fir. E drept că în continuare tehnologia nu oferă aceiaşi timpi de încărcare precum încărcarea cu fir, dar treptat vom ajunge acolo.

Evoluţia acestei tehnologii e vitală nu doar pentru telefoane, ci şi pentru automobilele electrice, care ar putea adopta principii similare pentru a se alimenta mai rapid pe viitor. Revenind la iPhone 8, el inaugurează ciclul de flagship de 3 ani pe care Apple l-ar propune pe viitor, dar şi un display OLED şi poate şi o carcasă rezistenta la apă.

Având în vedere incertitudinea zvonurilor despre iPhone 7, pe cele legate de iPhone 8 le privim cu şi mai multă suspiciune. Cert e că Apple va implementa la un moment dat încărcarea wireless, pentru a nu rămâne în urma rivalilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×