Modelele iPhone din 2018 ar putea sosi cu scanner de iris, conform unor zvonuri

968 ori
<b>Modelele iPhone din 2018 ar putea sosi cu scanner de iris, conform unor zvonuri</b>În ultima perioadă am auzit de nenumărate ori despre prezența unui scanner de iris pe phablet-ul Samsung Galaxy Note 7, dotare care aparent ar urma să fie împrumutată și de către Apple pe viitor. Abia în 2018 compania din Cupertino are în plan să aducă

În vreme ce ne pregătim să îl primim pe Samsung Galaxy Note 7 cu al său scanner de iris săptămâna viitoare, suntem siguri că acest trend va fi urmat şi de alţi producători de handseturi în anii ce vin. S-ar părea ca şi Apple va adera la el, conform unor noi zvonuri.

Astfel, firma din Cupertino ar urma să lanseze un iPhone cu scanner de iris în 2018, se pare. Informaţia vine de la Digitimes, sursă bine conectată în rândul producătorilor de componente şi partenerilor marilor companii tech. E drept că la iPhone-uri, Digitimes a mai dat-o în bară, deci privim cu precauţie aceste date.

Deocamdată văd că foarte puţină lume vorbeşte despre faptul că de fapt modelele Lumia 950 au adus în mainstream scanarea de iris anul trecut şi că Note 7 pare a avea destul de multe limitări la acest tip de scanare. Ca de obicei pentru orice tehnologie aflată la început, o companie risca şi inaugurează un trend, apoi varianta 2.0 e cu mult mai bună şi rezolva problemele primului scanner.

Vă reamintesc că Note 7 nu poate scana eficient un iris de persoană cu lentile de contact, ochelari de vedere, anumite operaţii şi afecţiuni oculare, ochi injectaţi sau umflaţi după nesomn şi nici nu e recomandat ca cei mici să folosească acest sistem.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×