iPhone.com in sfarsit in mainile Apple

972 ori
<b>iPhone.com in sfarsit in mainile Apple</b>Dupa un deceniu in mainile altora, Apple detine in sfarsit domeniul iphone.com. In concluzie, atunci cand tastati iphone.com in motorul de cautare va conduce la site-ul iPhone de la Apple, si nu pe "The Internet Phone Company". Aceasta "redirectionare"...

Dupa un deceniu in mainile altora, Apple detine in sfarsit domeniul iphone.com. In concluzie, atunci cand tastati iphone.com in motorul de cautare va conduce la site-ul iPhone de la Apple, si nu pe "The Internet Phone Company".

Aceasta "redirectionare" catre site-ul Apple, este rezultatul unei afaceri de sapte cifre intre Apple si Michael Kovatch, care a inregistrat domeniul din 1995 si surprinzator sau nu, a fost co-fondat de el si Jobs, atunci cand Steve Jobs era, ca sa spunem asa, la mare distanta, chiar si de la ideea lui iPhone.

Conform DomainTools, Kovatch s-a gandit sa pastreze domeniul deoarece traficul a atins cote inalte - nimic suprinzator - in ultimele sase luni. (Steve Jobs a introdus iPhone in Ianuarie). In final, se pare ca Apple i-a facut o oferta de nerefuzat.

Kovatch declara ca a inregistrat initial iPhone.com deoarece a stiut ca oamenii vor avea convorbiri telefonice pe internet. Nu stia probabil ca domeniul il va face intr-o buna zi un milionar peste noapte pentru un cu totul alt motiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×