iPhone 7 în varianta de 4.7 inch ar putea sosi cu o cameră cu stabilizare optică

Autor:  | Publicat în:  Apple 945 ori
<b>iPhone 7 în varianta de 4.7 inch ar putea sosi cu o cameră cu stabilizare optică</b>Se pare că în acest an nu doar modelul iPhone 7 Plus va avea stabilizare optică, ci şi varianta standard de iPhone 7, dacă ne luăm după cele mai noi informaţii. Nu că iPhone 6 sau 6s ar fi stat rău la stabilizare, având una dintre ele mai bune stabilizări

Se pare că în acest an nu doar modelul iPhone 7 Plus va avea stabilizare optică, ci şi varianta standard de iPhone 7, dacă ne luăm după cele mai noi informaţii. Nu că iPhone 6 sau 6s ar fi stat rău la stabilizare, având una dintre ele mai bune stabilizări digitale de pe piaţă, dar Apple ar fi gata de un upgrade.

Stabilizarea optică debuta pe iPhone în anul 2014, odată cu modelul iPhone 6 Plus şi era primită cu aprecieri de către fani şi revieweri. Modelul de 4.7 inch totuşi nu primea aceasta funcţionalitate, probabil pentru a nu îi creşte talia prea mult. Informaţiile proaspete vin de la Nowhereelse.fr şi sugerează evoluţia camerei de pe iPhone 7, modelul de bază.

iPhone 7 în varianta de 4.7 inch ar putea sosi cu o cameră cu stabilizare optică

Ceea ce vedeţi în imaginea de mai sus este o serie de module foto de pe iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus şi de pe iPhone 7. Nouă varianta are un design mai compact, dar şi o lentilă mai mare. A se remarca faptul că iPhone 6s Plus şi iPhone 6 Plus au acele porţiuni ca nişte "şuruburi" in zona laterală a modulului, acelea fiind mecanismele de stabilizare, regăsite şi la camera lui iPhone 7.

Gata să filmaţi clipuri din mers cu noul iPhone de 4.7 inch? Pare un upgrade destul de plauzibil ce e drept.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×