Teoria conspiraţiei: scannerele de amprente Touch ID de pe modelele iPhone 6 au probleme FIX înainte de lansarea unui nou iPhone

2.245 ori
<b>Teoria conspiraţiei: scannerele de amprente Touch ID de pe modelele iPhone 6 au probleme FIX înainte de lansarea unui nou iPhone</b>Printre legendele urbane şi teoriile conspiraţiei legate de smartphone-uri se numără şi cea care afirmă că anumite modele sunt sabotate intenţionat atunci când li se lansează succesorul. Aceeaşi teorie apare şi azi legată de o serie de defecţiuni ale..

Printre legendele urbane şi teoriile conspiraţiei legate de smartphone-uri se numără şi cea care afirmă că anumite modele sunt sabotate intenţionat atunci când li se lansează succesorul. Aceeaşi teorie apare şi azi legată de o serie de defecţiuni ale senzorilor Touch ID de pe modelele iPhone 6.

Totul începe cu iFixit, echipa care se ocupă cu disecţii şi dezasamblări de telefoane şi care a găsit multiple probleme cu scannerul de amprente de pe iPhone 6 şi 6 Plus în ultima vreme, el nerăspunzând corect la comenzi. Încă nu e clar câte modele cu această "Touch Disease", cum o numesc ei, dar service-urile sunt doldora de handset-uri cu probleme (sute de modele pe luna in unele regiuni) . Touch Disease se extinde şi la nivel de ecran, existând o bară gri care clipeşte în zona superioară a ecranului.

De obicei defecţiunea vine la pachet cu probleme cu Touch ID. Vina ar aparţine unor chipuri legate de controlul touchscreen-ului şi lui Touch ID, ataşate la placă de bază. Apple nu rezolvă problemele de genul, cele legate de placă de bază, deci doar service-urile neautorizate vor aborda defecţiunea. Apple Store-urile refuza deja clienţii cu aceste probleme, mai ales că a expirat şi garanţia lui iPhone 6.

Ceva similar se petrecea cu modelul de MacBook din 2011, care a început să aibă glitch-uri video şi restartări din senin. Toate aceste informaţii au fost rumegate de unul dintre tehnicienii pasionaţi de reparaţii Apple, care crede că a găsit o teorie a conspiraţiei. El o dezbate în clipul de mai jos şi afirma că e doar o metodă pentru că Apple să ne facă să cumpărăm iPhone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×