iPhone de aur pe eBay

1.206 ori
<b>iPhone de aur pe eBay</b>Va spuneam intr-o stire anterioara ca veti gasi pe eBay iPhone-uri de vanzare, daca veti cauta cu mare atentie. Lucrurile se complica acum si deja sunt disponibile variante aurite ale terminalului de la Apple. Pe eBay veti gasi variante de iPhone de 8GB,...

Va spuneam intr-o stire anterioara ca veti gasi pe eBay iPhone-uri de vanzare, daca veti cauta cu mare atentie. Lucrurile se complica acum si deja sunt disponibile variante aurite ale terminalului de la Apple.

Pe eBay veti gasi variante de iPhone de 8GB, impodobite cu aur masiv de 14 karate. Lucrurile ar fi destul de plauzibile, daca am fi in luna iunie, dar acest zvon este deja prea mult pentru mintile noastre calite de avalansa de intrigi marca iPhone. E drept, persoana care vinde acest iPhone aurit are un rating pozitiv (99%) pe eBay, dar astel de ratinguri sunt usor de "umflat" pentru a pacali clientii inaintea unei tranzacti frauduloase.

Daca terminalul este real, si exista o persoana dispusa sa dea 10.000 de dolari sa afle, il vom plati dublu pe temerar. Asteptam cu interes un iPhone incrustat cu diamante, invelit in piele de leopard, eventual cu baterie pe Uraniu, evident pus in vanzare pe eBay. Sa fie de vina oare cumparatorii creduli sau este doar priceperea artistior in escrocherii virtuale?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×