iPhone devine telefon cu disc rotativ prin iRetroPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.159 ori
<b>iPhone devine telefon cu disc rotativ prin iRetroPhone</b>Asta se intampla cand dai acces developerilor la codurile Apple destinate dezvoltarii software: isi fac aparitia si programe originale si amuzante, nu doar utile. iRetroPhone este una dintre aplicatiile traznite care vor fi disponibile prin App Store, iar...

Asta se intampla cand dai acces developerilor la codurile Apple destinate dezvoltarii software: isi fac aparitia si programe originale si amuzante, nu doar utile. iRetroPhone este una dintre aplicatiile traznite care vor fi disponibile prin App Store, iar aceasta permite utilizarea handsetului ca un telefon vechi cu disc rotativ. Cum? Aflati dand click pe imaginea urmatoare, care va va transporta la un click video de prezentare.

Experienta discului rotativ este accesibila cu ajutorul touchscreenului, care imita interactiunea cu un astfel de disc la nivel vizual. Numarul de telefon va aparea pe display pe masura ce este format prin plasarea degetului utilizatorului in fiecare fanta virtuala ce corespunde unei cifre si rotirea sa. Efectul sonor autentic al telefoanelor cu disc rotativ este prezent, pentru a amplifica experienta.

Developerul ObjectGraph a promis ca va lansa o aplicatie care permite creerea unor skinuri customizate pentru discurile rotative. Desi aplicatia este interesanta si originala, ea nu pare practica, in special daca ne grabim sa formam un numar de urgenta sau dorim sa efectuam un apel in strainatate, cu toate prefixurile aferente.

iRetroPhone:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×