iPhone disponibil la Constanta prin Vodafone Romania

4.027 ori
<b>iPhone disponibil la Constanta prin Vodafone Romania</b>Unul dintre cititorii site-ului nostru ne-a trimis un set de poze cu o descoperire cel putin uimitoare: iPhone se vinde la Constanta la reprezentanta Vodafone din apropierea complexului Tomis Mall. Terminalul este pus in vanzare in incinta complexului...

Unul dintre cititorii site-ului nostru ne-a trimis un set de poze cu o descoperire cel putin uimitoare: iPhone se vinde la Constanta la reprezentanta Vodafone din apropierea complexului Tomis Mall.

Terminalul este pus in vanzare in incinta complexului Total GSM, la un pret cuprins intre 17 milioane (cu abonament) si 20 de milioane de lei vechi la liber. Ne surprinde mai mult operatorul ales in acest caz decat faptul ca iPhone este disponibil in Romania. Dupa ce fusesem anuntati ca Orange va fi distribuitorul oficial al smartphone-ului Apple in Romania si ca nu vom vedea o lansare pana in toamna, iata ca acum avem de-a face cu un zvon destul de solid, intarit si de imagini.

iPhone la Constanta

In cazul in care posedati si alte fotografii care confirma acest gen de zvonuri va rugam sa le trimiteti la adresa mobilissimo [a] gmail.com. O privire aruncata peste imaginile de mai sus confirma faptul ca iPhone nu este branduit cu logo-ul operatorului Vodafone, deci este posibil ca terminalul sa fie prezent in oferta in mod neoficial, ca o "scapare" a respectivei filiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×