Apple respinge developerii SDK-ului iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 948 ori
<b>Apple respinge developerii SDK-ului iPhone</b>Daca va numarati printre developerii care s-au inscris in programul de testare si creare a aplicatiilor pentru iPhone prin intermediul SDK-ului sau sunteti fie foarte norocosi, fie foarte priceputi. Se pare ca Apple a respins un numar urias de developeri...

Daca va numarati printre developerii care s-au inscris in programul de testare si creare a aplicatiilor pentru iPhone prin intermediul SDK-ului sau sunteti fie foarte norocosi, fie foarte priceputi.

Se pare ca Apple a respins un numar urias de developeri care doreau sa se alature initiativei. Producatorul lui iPhone anuntase ca numarul de developeri este limitat, dar nu ne-am fi asteptat la un numar atat de mare de profesionisti refuzati. Pe langa faptul ca expertii acceptati vor avea sansa sa dezvolte softuri noi pentru terminalul anului 2007, ei vor fi printre primii care le vor folosi si vor simti potentialul SDK-ului.

Restul lumii va trebui sa astepte pana in vara acestui an, cand aplicatiile dezvoltate cu SDK-ul lansat de Apple vor fi disponibile pe iPhone prin intermediul firmware-ului 2.0. Recent am aflat si ca acest SDK a fost descarcat de peste 100.000 de ori, aratand interesul developerilor pentru terminal si softurile sale. Evident, dintre toti specialistii implicati in acest proiect, va exista macar unul care sa "scape" pe Internet aplicatii dezvoltate cu revolutionarul SDK, razbunand soarta developerilor care nu au fost acceptati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×