Posterul lui Sony Ericsson K850 descoperit

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.552 ori
<b>Posterul lui Sony Ericsson K850 descoperit</b>Aflasem initial ca Sony Ericsson K850 nu se va mai lansa prin AT&T, deoarece a ratat "fereastra de lansare", dar iata ca acum terminalul isi face aparitia intr-un poster al operatorului american, pe care il puteti admira mai jos: Posterul a fost...

Aflasem initial ca Sony Ericsson K850 nu se va mai lansa prin AT&T, deoarece a ratat "fereastra de lansare", dar iata ca acum terminalul isi face aparitia intr-un poster al operatorului american, pe care il puteti admira mai jos:

Posterul a fost descoperit intr-un magazin de profil si prezinta cateva dintre caracteristicile telefonului Sony Ericsson pe care americanii il asteapta. Pe lista de dotari descoperim atuul sau principal, o camera de 5 megapixeli care foloseste tehnologia Cyber-shot si ofera utilizatorilor posibilitatea de a face poze de calitate. De asemenea handsetul soseste dotat cu FOX Sports Mobile Pro, un serviciu care tine posesorii terminalului la curent cu scorurile si informatiile din lumea sportului american.

Lui Sony Ericsson K850 i se face reclama si prezentand feature-uri ca accesul la functia de apelare video, audio si video streaming, web surfing si multimedia messaging si email. Acum putem doar sa asteptam momentul lansarii terminalului, in vreme ce publicul american priveste astfel de postere si descopera ca data de lansare si pretul lipsesc de pe lista de informatii disponibile in culorile faimosului operator AT&T.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×