iPhone Lite s-ar putea numi de fapt iPhone 5C, dacă ne luăm după ambalaje ajunse pe web

1.079 ori
<b>iPhone Lite s-ar putea numi de fapt iPhone 5C, dacă ne luăm după ambalaje ajunse pe web</b>O imagine postată pe site-ul chinezesc WeiPhone ne oferă o nouă teorie cu privire la numele oficial al iPhone-ului de buget. Cunoscut o vreme drept iPhone Lite sau chiar iPhone 5S, în condițiile în care următorul telefon Apple principal ar fi...

O imagine postată pe site-ul chinezesc WeiPhone ne oferă o nouă teorie cu privire la numele oficial al iPhone-ului de buget. Cunoscut o vreme drept iPhone Lite sau chiar iPhone 5S, în condițiile în care următorul telefon Apple principal ar fi iPhone 6, acum acest handset primește numele de iPhone 5C.

Observați că imaginea apare pe o serie de ambalaje pentru noul terminal, descoperite de către o sursă sigură: Nowhereelse.fr. Particula "C" ar face referire la variantele colorate ale acestui model low cost, care ar urma să sosească la toamnă împreună cu iPhone 5S. Cutia lui 5C pare a fi una din plastic alb, amintind de carcasa noului telefon Apple.

în ultimele săptămâni am văzut zeci, dacă nu chiar sute de imagini cu acest iPhone de buget, probabil cel mai prost păstrat secret Apple de la iPhone 4 încoace. în această avalanșă de informații e greu să distingi ce e real și ce e randare sau speculație. Sincer să fiu aceste cutii mi se par reale și aș vedea Apple oferindu-și primul telefon de buget într-un asemenea ambalaj.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×