Nokia critică Microsoft pentru lipsa de actualizări și aplicații

1.344 ori
<b>Nokia critică Microsoft pentru lipsa de actualizări și aplicații</b>Iată că nu doar analiștii și reviewerii sunt nemulțumiți de Windows Phone 8 și modul în care Microsoft tratează această platformă, ci și Nokia. Finlandezii și-au exprimat recent frustrarea cu privire la întârzierea actualizărilor...

Iată că nu doar analiștii și reviewerii sunt nemulțumiți de Windows Phone 8 și modul în care Microsoft tratează această platformă, ci și Nokia. Finlandezii și-au exprimat recent frustrarea cu privire la întârzierea actualizărilor platformei și aplicațiilor de pe WP8.

Compania finlandeză a încercat să ofere telefoane cu WP8 adus la zi și cu cele mai noi versiuni ale aplicațiilor, dar Microsoft nu s-a implicat prea tare în actualizări. într-un interviu recent cu International Business Times, Bryan Biniak, vice președinte pe secțiunea de dezvoltare a aplicațiilor la Nokia a făcut acuzații cu privire la Microsoft. El a afirmat (subtil) că vânzările smartphone-urilor Lumia au de suferit din cauza lipsei actualizărilor.

și lipsa de aplicații atractive din Windows Phone Store și chiar a jocurilor cu nume mari pare a-l deranja pe Bryan. în plus, el afirmă că "Nokia vrea să vândă telefoane acum și nu la final de an fiscal când se trage linia și se număra handseturile". Windows Phone beneficiază de 165.000 de aplicații în acest moment, dar nume mari ca Instagram lipsesc, iar titluri din seria Angry Birds și Temple Run au sosit cu mari întârzieri pe platformă.

Nokia participa activ la dezvoltarea software și are unele dintre cele mai atractive aplicații din întreg ecosistemul, de aici și frustrarea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×