LG și Mediatek lucrează la un smartphone triple SIM

Autor:  | Publicat în:  LG 1.443 ori
<b>LG și Mediatek lucrează la un smartphone triple SIM</b>Am auzit de telefoane dual SIM cu toții, ba chiar și de modele triple SIM, dar niciodată de un smartphone cu 3 sloturi SIM. Ei bine, se pare că LG și Mediatek colaborează la dezvoltarea unui astfel de terminal. &nbsp; Mediatek este un apreciat...

Am auzit de telefoane dual SIM cu toții, ba chiar și de modele triple SIM (telefon clasic), dar niciodată de un smartphone cu 3 sloturi SIM. Ei bine, se pare că LG și Mediatek colaborează la dezvoltarea unui astfel de terminal.

Mediatek este un apreciat producător de procesoare, printre care se va număra în curând și un 8 core accesibil pentru marii producători de telefoane. Se pare că inițial telefonul triple SIM va debuta în India, unde piața cere un număr crescut de cartele SIM pe un singur handset. în cadrul proiectului, LG se va axa pe dezvoltarea terminalului, iar MediaTek pe stabilitatea convorbirilor pentru a evita problemele cu apelurile pierdute sau calitatea scăzută.

Tehnologia Triple SIM 3G va permite realizarea de apeluri vocale, trimiterea de SMS-uri, traficul de date și funcționarea în mod standby fără consum în plus al bateriei. în acest moment există doar 2 aspecte care îi îngrijorează pe producători: viața bateriei și radiațiile emise de telefon. Ar avea și la noi succes un astfel de telefon care să vă ofere simultan servicii Cosmote, Vodafone și Orange?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×