iPhone SE deja în topul celor mai vândute smartphone-uri de pe eMAG din ultima perioadă

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.167 ori
<b>iPhone SE deja în topul celor mai vândute smartphone-uri de pe eMAG din ultima perioadă</b>După cum probabil știți, din 6 aprilie majoritatea operatorilor și a retailerilor de pe plan local au &icirc;nceput onorarea comenzilor de smartphone-uri iPhone SE către clienții ce au plasat o precomandă anterior. Și eMAG se numără printre...

După cum probabil știți, din 6 aprilie majoritatea operatorilor și a retailerilor de pe plan local au început onorarea comenzilor de smartphone-uri iPhone SE către clienții ce au plasat o precomandă anterior. Și eMAG se numără printre aceste magazine, platformă web unde vedem câteva informații interesante.

La sortarea terminalelor mobile în funcție de vânzările generate, iPhone SE se află pe prima poziție, un telefon ce pare că a atras și atenția publicului român. Cel mai vândut telefon de pe eMAG.ro în ultima săptămână este modelul iPhone SE cu 16 GB spațiu intern de stocare ce vine în noua nuanță de culoare Rose Gold.

În topul vânzărilor avem pe locul secund și versiunea de culoare neagră a lui iPhone SE, fiind vorba tot despre un model de 16 GB. iPhone SE este probabil la ora actuală cel mai performant smartphone de 4 inch de pe piață, telefon cu dimensiuni compacte și cameră foto de 12 megapixeli ce poate filma la o rezoluție 4K.

Pe eMAG.ro, acest model de 16 GB poate fi achiziționat la un preț de 2.299 lei, în timp ce versiunea superioară cu 64 GB costă 2.549 lei. Puteți găsi toate aceste variante pe site-ul eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×