iPhone 7 apare sub forma unor machete filmate cu prim planuri foarte clare in 4K (Video)

1.796 ori
<b>iPhone 7 apare sub forma unor machete filmate cu prim planuri foarte clare in 4K (Video)</b>Este momentul ca astăzi să mai aruncăm o privire asupra unui clip video hands-on cu o serie de machete pentru iPhone 7 - un telefon al cărui debut oficial este așteptat în această toamnă. Ni se reconfirmă toate detaliile pe care le știam deja până acum

Deşi simţim că parcă retrogradam acum când vedem clipuri cu machete de iPhone 7 după ce am văzut filmări hands on în care se părea că terminalul e pornit, nu puteam rata ocazia să vă prezentăm aceasta filmare 4K de mai jos. Şi asta pentru că ea oferă detalii de fineţe şi prim planuri detaliate.

Vedem atât modelul iPhone 7, cât şi pe cel Pro/Plus cu camera duală în spate şi Smart connector. E interesant că sursa care a realizat clipul menţionează handsetul drept iPhone 6 SE ca denumire alternativă pentru iPhone 7. E realizată şi o comparaţie între spatele lui iPhone 6 şi iPhone 7, cu un senzor clar mai mare pentru modelul cel nou şi mult mai ieşit în relief.

Se pare că blitzul de pe iPhone 7 cel cu camera duală şi cel cu camera singulară va fi de acelaşi tip. Nu am remarcat schimbări prea mari la secţiunile laterale ale terminalelor, butoanele de volum, Power şi Mute rămânând la fel. Vedem şi zona inferioară a terminalelor, cu port Lightning flancat de difuzoare stereo şi remarcăm că noul iPhone e mai subţire decât predecesorul său.

Savuraţi toate aceste detalii în clipul 4K de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×