LeEco LE 2 este certificat de TENAA; sosește cu procesor deca-core Helio X25 și cu 3 GB memorie RAM

1.083 ori
<b>LeEco LE 2 este certificat de TENAA; sosește cu procesor deca-core Helio X25 și cu 3 GB memorie RAM</b>&Icirc;n urmă cu ceva timp am aflat și despre faptul că producătorul chinez LeTV &icirc;și va comercializa noile telefoane sub branding LeEco, modele ce &icirc;ncep a-și face apariție. Următorul terminal pregătit de către companie se numește...

În urmă cu ceva timp am aflat și despre faptul că producătorul chinez LeTV își va comercializa noile telefoane sub branding LeEco, modele ce încep a-și face apariție. Următorul terminal pregătit de către companie se numește LeEco LE 2 și astăzi îi aflăm specificațiile mulțumită certificării TENAA.

Smartphone-ul cu numărul de serie X621 ne oferă un display Full HD de 5.5 inch, un procesor deca-core Helio X25 cu 10 nuclee tactate la 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Primim aici o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor selfie de 8 megapixeli și conectivitate 4G LTE.

LeEco LE 2 rulează din fabrică sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, iar potrivit listării TENAA, se pare că avem la interior o baterie de 3000 mAh. Există și unele informații ce sugerează faptul că telefonul va fi lansat în 3 variante diferite, cea de față cu Helio X25, un alt model cu Helio X20 la bord, și nu în ultimul rând o versiune ceva mai slabă cu chip Snapdragon 652.

Ca design, acest nou smartphone păstrează în continuare corpul metalic uni-body, fiind aduse doar câteva elemente diferite în comparație cu modelele precedente. Telefonul măsoară 7.7 mm și cântărește 153 grame, dimensiuni destul de potrivite pentru un asemenea phablet. Aflați că LeTV ar putea dezvălui oficial acest nou terminal chiar pe data de 20 aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×