iPhone-ul accesibil vehiculat pentru 2016 ar putea deveni realitate până la urmă

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.002 ori
<b>iPhone-ul accesibil vehiculat pentru 2016 ar putea deveni realitate până la urmă</b>Acum c&acirc;teva zile aici pe Mobilissimo.ro vă prezentam o știre care la prima vedere pare a fi cam lipsită de adevăr, și anume faptul că Apple ar putea lua &icirc;n considerare dezvoltarea unui iPhone de buget. Teoretic, acest lucru va fi posibil...

Acum câteva zile aici pe Mobilissimo.ro vă prezentam o știre care la prima vedere pare a fi cam lipsită de adevăr, și anume faptul că Apple ar putea lua în considerare dezvoltarea unui iPhone de buget. Teoretic, acest lucru va fi posibil prin intermediul unui parteneriat încheiat cu Intel, producător ce va aduce noile sale module LTE 7360.

După cum bine știm, în 2013 se vorbea despre lansarea unui astfel de smartphone accesibil sub forma lui iPhone 5c. Deși carcasa terminalului era fabricată dintr-o policarbonat lucios foarte ieftin, prețul ridicat a fost păstrat și în cazul acestui model ce era destinat mai degrabă tinerilor ce doreau un telefon colorat.

Revenind la planurile Apple pentru 2016, astăzi aflăm câteva detalii despre motivele pentru care Tim Cook ar putea recurge la o astfel de soluție. Potrivi unui raport întocmit de Strategy Analytics, veniturile realizate pe baza device-urilor mobile va crește cu până la 6% de-alungul anului 2015.

Totodată, se dezvăluie că Brazilia, Rusia, India și China vor constitui grupul de țări al căror venituri la nivel global în 2015 vor fi de 36%. De aici vine și posibilitatea ca Apple să atace aceste piețe, și mai ales India, locație în care cota sa de piață este de doar 2% și unde cel mai popular iPhone a fost modelul 4s.

Astfel, prin lansarea unui device accesibil, Apple se va bucura de vânzări uriașe, cât și de un boom al creșterii cotei sale de piață în aceste regiuni. Pentru ca un iPhone să fie cu adevărat accesibil, tindem să credem că va fi din nou vorba despre unul realizat din policarbonat cu dotări similare modelului 4s pentru a fi reduse costurile.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×