Microsoft pregătește un ROM special prin care utilizatorii Android vor putea testa Windows 10 pe telefonul lor

707 ori
<b>Microsoft pregătește un ROM special prin care utilizatorii Android vor putea testa Windows 10 pe telefonul lor</b>&Icirc;n ciuda faptului că Microsoft are propria sa platformă software destinată dispozitivelor mobile, acest producător nu ezită să dezvolte aplicații speciale și pentru device-urile Android. De asemenea, recent, odată cu lansarea lui Samsung...

În ciuda faptului că Microsoft are propria sa platformă software destinată dispozitivelor mobile, acest producător nu ezită să dezvolte aplicații speciale și pentru device-urile Android. De asemenea, recent, odată cu lansarea lui Samsung Galaxy S6 am remarcat și integrarea unui pachet de aplicații pe telefoane, acestea fiind rezultatul unui partneriat.

Pe lângă aplicații Android, Microsoft tinde către ceva și mai măreț în viitorul apropiat. Mai precis, compania IT încearcă să dezvolte un ROM special prin care utilizatorii Android să poată testa Windows 10 direct pe telefonul lor mobil. Din câte ni se spune, acesta va fi un ROM în adevăratul sens al cuvântului, și nu doar un launcher.

Un prim producător ce a fost de acord să ia parte la acest test este Xiaomi, companie ce și-a oferit smartphone-ul Mi4 ca și produs de teste. Aflăm că doar anumiți utilizatori ai smartphone-ului Mi4 vor avea ocazia să testeze acest ROM odată lansat. Deși scopul acestui plan nu a fost făcut public, ne așteptăm ca totul să graviteze în jurul dorinței Microsoft de a atrage noi clienți către telefoanele Windows 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×