Un "iPhone accesibil" va sosi cu chipuri Intel LTE la bord în 2016

Autor:  | Publicat în:  Apple 786 ori
<b>Un "iPhone accesibil" va sosi cu chipuri Intel LTE la bord în 2016</b>Se pare că Apple ar fi ales Intel să &icirc;i fie furnizor de chipuri LTE pentru modelele iPhone din 2016. Informaţia vine de la Venturebeat, care citează surse din cadrul companiilor. &nbsp; Noul model LTE Intel 7360 va ocupa un loc printre...

Se pare că Apple ar fi ales Intel să îi fie furnizor de chipuri LTE pentru modelele iPhone din 2016. Informaţia vine de la Venturebeat, care citează surse din cadrul companiilor.

Noul model LTE Intel 7360 va ocupa un loc printre componentele handsetului Apple, care de obicei era rezervat pentru chipuri Qualcomm. În mod interesant sursele afirmă că acest chip va sosi în cadrul unei "versiuni speciale de iPhone care va fi promovată către pieţele din Asia şi America Latină". Să însemne acest lucru că vom primi un nou iPhone din seria "c", cu pret accesibil?

Modemul LTE de la Intel e capabil să ajungă la 450 Mbps viteza de download şi suporta LTE Categoria 9 şi 10 şi agregare a operatorilor 3X. Avantajele sale sunt legate de consum, calitatea construcţiei şi viteză, se pare. Se discută acum despre nivelul de integrare a chipului Intel cu procesorul Apple A(x). Bănuim că Intel ar vrea să producă şi chipsetul principal de pe iPhone, dar acest contract aparţine deja în mare măsură celor de la Samsung.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×