iPhone-ul devine detector de radar prin intermediul lui Cobra iRadar (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.401 ori
<b>iPhone-ul devine detector de radar prin intermediul lui Cobra iRadar (Video)</b>Dacă veți combina un detector de radare Cobra cu un iPhone veți obține Cobra iRadar drept rezultat, adică un iPhone care comunică via Bluetooth cu detectorul și îi poate controla numeroasele setări. Puteți urmări accesoriul și aplicația sa...

Dacă veți combina un detector de radare Cobra cu un iPhone veți obține Cobra iRadar drept rezultat, adică un iPhone care comunică via Bluetooth cu detectorul și îi poate controla numeroasele setări. Puteți urmări accesoriul și aplicația sa specială în acțiune mai jos.

Gadgetul costă 169 de dolari în magazinul Cobra și suportă pairing cu Apple iPhone. Cobra iRadar vă permite să vizualizați alerte de radar, să controlați setările, să creați un istoric al alertelor și să primiți avertizări cu privire la limita de viteză și camerele care supraveghează șoseaua.

în plus, iRadar include și o hartă detaliată a camerelor periculoase și radarelor din zonă și puteți achiziționa și numeroase accesorii pentru iPhone și detectorul de radar, de la suporturi la alimentatoare de tot felul.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×