Samsung prezintă noua generație de display-uri LCD-TFT

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.832 ori
<b>Samsung prezintă noua generație de display-uri LCD-TFT</b>Samsung Mobile Display a prezentat recent cea mai nouă generație de display-uri TFT LCD pentru smartphone-uri și terminale portabile, care va înlocui tehnologia IPS. Printre îmbunătățirile aduse de această tehnologie se număra un unghi de...

Samsung Mobile Display a prezentat recent cea mai nouă generație de display-uri TFT LCD pentru smartphone-uri și terminale portabile, care va înlocui tehnologia IPS. Printre îmbunătățirile aduse de această tehnologie se număra un unghi de vizualizare crescut cu 100% și o luminozitate cu până la 10% mai ridicată.

Noul Super PLS Display suportă o rezoluție maximă WXGA, iar Samsung menționează drept avantaj și prețul cu 15% mai mic al acestui tip de ecran. Compania asiatică are un patent cu 30 de puncte cheie pentru această tehnologie LCD, iar producția sa în masă va debuta în primul trimestru al lui 2011.

Veți găsi aceste display-uri pe tablete și smartphone-uri, cel mai probabil ca alternativă la Super AMOLED-uri, care au cunoscut o criză în ultima vreme, nemaifăcând față cererii.

Samsung prezintă noua generație de display-uri LCD-TFT

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×