Câștigă un Nokia N8 printr-un concurs-puzzle inedit

2.595 ori
<b>Câștigă un Nokia N8 printr-un concurs-puzzle inedit</b>Dacă va face cu ochiul super cameraphone-ul de 12MP Nokia N8, aflați că îl puteți câștiga prin intermediul unui nou concurs organizat de Nokia România. Purtând numele de "Puzzle cu Nokia N8", competiția se desfășoară în parteneriat cu 5...

Dacă va face cu ochiul super cameraphone-ul de 12MP Nokia N8, aflați că îl puteți câștiga prin intermediul unui nou concurs organizat de Nokia România. Purtând numele de "Puzzle cu Nokia N8", competiția se desfășoară în parteneriat cu 5 bloggeri: Dan Dragomir, Emilian Nedelcu, Marius Ovidiu Călugăru, Mihai Tănase și Daniel Chetroni.

Pe cele 5 bloguri enumerate mai sus veți găsi indiciile necesare pentru a rezolva puzzle-ul concursului. Astfel, va trebui să căutați bucăți de fotografii cu faimosul Nokia N8 pe aceste bloguri, prima rundă desfășurându-se astăzi, 2 decembrie, iar cea de-a doua pe 9 decembrie. Folosind indiciile obținute, veți aduna fragmente de imagini și va trebui să le asamblați ca un puzzle, pe care îl veți trimite la adresa de mail nokia_romania@ovi.com.

Câștigătorul va fi anunțat în dată de 13 decembrie, iar regulamentul concursului se află aici. Un mic indiciu: căutați pe web imagini cu N8 și priviți-le cu atenție pentru a rezolva mai rapid puzzle-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×