iPhone-urile intra ilegal in Romania via Timisoara

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.495 ori
<b>iPhone-urile intra ilegal in Romania via Timisoara</b>Inspectori vamali si politistii de frontiera care opereaza la aeroportul Timisoara au descoperit zeci de terminale mobile in bagajele unui american, conform AMOS News. Cetateanul american de nationalitate romana Silviu R. a incercat sa intre in tara,...

Inspectori vamali si politistii de frontiera care opereaza la aeroportul Timisoara au descoperit zeci de terminale mobile in bagajele unui american, conform AMOS News.

Cetateanul american de nationalitate romana Silviu R. a incercat sa intre in tara, venind din SUA cu telefoanele anterior mentionate. "Captura" vamesilor a inclus si 6 iPhone-uri, ascunse printre hainele "traficantului" care sosea cu zborul via Dusseldorf-Germania. Povestea nu se termina aici, caci cetateanul american domiciliat in Atlanta mai avea 17 iPhone-uri in bagajele din cala si 32 alte astfel de terminale in bagajul de mana.

Actele barbatului atestau existenta doar pentru 32 de handseturi, in vreme ce restul de 23 de terminale nu aveau acte asociate lor. Valoarea terminalelor care nu existau legal se ridica la 23.000 de lei, in vreme ce traficantul a fost amendat cu 3000 de lei, iPhone-urile fiind confiscate. Se pare ca astfel ajung in tara deocamdata aceste terminale, cel putin in cazul unor intreprinzatori particulari dornici de a imbogati rapid. Metoda eBay nu mai functioneaza?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×