Stratul universal de protectie invisibleSHIELD, acum pe telefonul tau mobil

1.191 ori
<b>Stratul universal de protectie invisibleSHIELD, acum pe telefonul tau mobil</b>InvisibleSHIELD este un strat subtire de poliuretan creat initial pentru a proteja paletele elicelor cu care sunt dotate elicopterele. Acum, tehnologia este folosita pentru a proteja iPhone-uri, iPod-uri si alte astfel de hanseturi. Priviti cum zeci de...

InvisibleSHIELD este un strat subtire de poliuretan creat initial pentru a proteja paletele elicelor cu care sunt dotate elicopterele. Acum, tehnologia este folosita pentru a proteja iPhone-uri, iPod-uri si alte astfel de hanseturi. Priviti cum zeci de kilograme testeaza resistenta sa in clipul YouTube pe care il puteti accesa dand click pe imaginea urmatoare:

Caracteristica unica a acestui strat este faptul ca el nu poate fi zgariat, indiferent de presiunea asupra sa. Metoda de protectie asteapta inca patentul, promitand sa revolutioneze industria mobila si conceptul de terminal mobil ultra-rezistent. Au existat si companii care au incercat sa imite tehnologia, dar fara succes. Pe langa insusirea de a pastra terminalele fara zgarieturi, invisibleSHIELD ofera si beneficii extra.

Spre deosebire de carcase, al caror design poate fi neplacut pentru unii, acest strat protector nu schimba lookul terminalului dumneavoastra. Nu va mai fi nevoie sa folosim handseturi groase, doar de dragul protectiei, iar noul strat este destul de aderent inca sa nu alunece chiar si din cele mai neindemanatice maini. invisibleSHIELD a fost creat sa protejeze peste 2000 de produse electronice portabile, inclusiv Apple iPod, Apple iPhone, LG Voyager, BlackBerry Curve si multe altele.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×