iPhone X la 13 euro din cauza unei erori la Orange România; Toate comenzile sunt onorate

9.879 ori
<b>iPhone X la 13 euro din cauza unei erori la Orange România; Toate comenzile sunt onorate</b>Ştirea zilei de pre-Black Friday este clar greşeala de preţ  de la Orange România. Operatorul a afişat iPhone X cu 256 GB stocare la suma de 13.01 euro în varianta fără abonament. A fost semnalată greşeala pe Zoso.ro, apoi confirmată în comentarii pe..

Ştirea zilei de pre-Black Friday este clar greşeala de preţ de la Orange România. Operatorul a afişat iPhone X cu 256 GB stocare la suma de 13.01 euro în varianta fără abonament. A fost semnalată greşeala pe Zoso.ro, apoi confirmată în comentarii pe acel blog şi confirmată şi de către un cititor Gadget.ro.

Cititorul Gadget.ro a primit şi confirmarea prin mail şi SMS, că are de plătit doar 74 de lei cu tot cu transport. Între timp şi Orange România a dat următorul comunicat de presă, recunoscând eroarea:

"În urma unei erori, în cursul zilei de astăzi, pe site-ul Orange.ro au fost publicate anumite produse din gama Apple cu preţuri de vânzare eronate. Pentru noi este foarte importantă experienta clienţilor, astfel toate comenzile înregistrate în urma acestei situaţii vor fi onorate".

Din ce am înţeles au fost realizate câteva zeci de comenzi şi vor fi onorate câte 1 bucată de persoană. Un iPhone X de 256 GB apare acum la Orange România la 1111 euro la preţ fără abonament, deci chilipirul a fost uriaş. Ştiu că vă vor apărea teorii ale conspiraţiei, care spun că a fost o campanie, un artificiu de PR, dar pornim de la premiza că a fost o greşeală umană. 

Nici măcar nu e prima, pentru că am mai prins chiar noi la eMAG.ro acele modele Galaxy S7 şi S7 Edge la 700 sau 900 lei, iPhone 7 la 50% reducere (1600 lei) şi la un moment dat celebrul Galaxy S4 la 1 leu. Parcă a avut şi Domo la un moment dat nişte tablete la câţiva lei. E vital să fim vigilenţi în această perioadă de pre Black Friday, când erori de gen apar des. Dacă avem printre voi vreun norocos care a prins acel iPhone X, îl aşteptam în comentarii cu detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×